dinsdag 14 mei 2013

9 - 12 mei weekend trip naar Kent, Engeland

Een mooie trip gemaakt naar het alom mooie Engeland. Dit jaar niet ver gereden, maar 4 dagen verbleven in Kent.

Faversham was ons verblijf adres : een aanrader !! een prachtige Bed and Breakfast, 2 jaar oud, dus gloednieuw, en je verblijft niet in het huis zelf maar in een kleine cottage in de tuin ! Eigenlijk volledig vrijheid. De kamer is ruim, klaar, een prachtige moderne badkamer, luxueus !. In de kamer een tafel voor tweetjes, met frigo, waterkoker, koffiezet, broodrooster, alle dagen ligt een versgebakken broodje van de lady of the house, mooi verpakt klaar ! en ook een boterkoekje of croissant. Huisbereide muesli, alle dagen verse melk, eitjes van de loslopende kippetjes uit de tuin, wat moet een mens nog meer hebben !!!

www.stonebridgelodgefaversham.com

Vanuit Faversham kan je de kuststreek bezoeken : Whitsable, Herne Bay, Sandwich, Deal. Ook een bezoek aan Walmerscastle, Deal castle, zelfs Dover castle zijn aanraders.

In dit gedeelte van Kent zijn er lekkere pubs waar je heel veel vis kan eten !!

2 grote aanraders :

www.thethreemarinersoare.co.uk (1 mile van het logement)

www.anchor-pub.co.uk (in Faversham zelf, te voet te bereiken).

In beide pubs een ongelooflijke vriendelijke bediening, een lekkere pint van den tap, zeer lekkere visbereidingen, alles terug te vinden op de black board.

Mooie streek, rustig links rijden, een mooie verpozing om eens weg te zijn uit ons druk leven !!Hierboven een paar foto's van het logement ! een logement voor 2 personen.


1 opmerking: